BRENDOVI

 • ##Hestia #Gold_brush #Hair_Brush

   

 • ##Sanitary_pad #Soft #Deep_airhole

   

 • #NAUKA #PRIRODA #ČISTO

  SNP je „Total Skin Solution“ brend koji su razvili K-Beauty eksperti za negu kože, pružajući potrošačima najbolja rešenja zasnovana na korejskoj ekspertizi za negu kože i naučnim dokazima

   

 • #Blistava_Koža #Bezbedna_Kozmetika #100Maski

  Bezbedna kozmetika koja sadrži esenciju iz prirode.

  Izbegava štetne sastojke za kožu i stvara harmoniju između prirode i nauke. Oplemenjena bezbednim ali moćnim sastojcima, delikatno kreira inovativnu formulu.
  DEVITREE istražuje blistavost kože kako bi iz prirodnih sastojaka podstakla prirodno urođenu snagu kože.
  Cilj DEVITREE-a je briga o zdravoj koži i telu sa najvišim kvalitetom i efikasnošću.

   

 • ##Handcare #Footcare

   

 • ##Orion #Chocopie

   Orion korporacija je jedna od najstarijih i najvecih proizvodjaca konditorskih proizvoda u Juznoj Koreji. Svi proizvodi se izradjuju u skladu sa medjunarodnim sertifikatom ISO 22000:2005 uz sprovodjenje svih mera koje garantuju bezbednost i kvalitet. Potraznja za ovim konditorskim proizvodima je veoma velika na teritoriji Rusije gde su otvorene i dve fabrike. 
  Medju najtrazenijim proizvodima isticu se ukusni biskviti preliveni glazurom od cokolade sa suffle filom i mogu biti u original ili dark varijanti koja ima vise kakaa. 

 • ##Paldo #Noodles

   Jedna je od najvecih kompanija koje se bave proizvodnjom konditorskih proizvoda u Juznoj Koreji  i ima svoje fabrike sirom sveta. Vise od tri decenije proizvodi nudle razlicitih vrsta i ukusa. Nudle Paldo su na trzistu Rusije od 2014. do 2021. godine bile na prvom mestu u svojoj kategoriji proizvoda. Nudle sa ukusima Kimci, govedine ili piletine u ponudi su u prakticnim cinijama od stiropora u kojima mogu jednostavno i brzo da se pripreme.

 • #Raznovrsna_hrana #K-food

   

  Sa dugom tradicijom, "Wang" je reprezentativni brend kada je reč o hrani, koji proizvodi korejsku hranu najboljeg kvaliteta po razumnim cenama.
  Sada nastavlja svoj put slave kako bi postao najbolji azijski brend u oblasti hrane.
 • #Premium_korejska_hrana #Sveži_sastojci

  Dolazi iz sveta kraljevskih večera u Koreji, Surasang predstavlja obrok sačinjen od najfinijih sastojaka.

  Teži ka vrhunskoj korejskoj hrani svojom superiornom hranljivošću i ukusom

   

 • ##Dererdzent u listicima #Korejsko domacinstvo

   

 • #globalne_korporacije_hrane #bombona #čokolada i biskvita

  Omiljena u svetu LOTTE Poslastice

  Od korejskog lidera u proizvodnji poslastica do globalne korporacije hrane

  Od našeg osnivanja 1967, postigli smo održivi rast zahvaljujući ljubavi i poverenju naših kupaca.

  U proizvodima LOTTE Poslastice uživa se u više od 70 zemalja širom sveta.

   

 • ##DEVERRA PHARM

   Uzimaju darove iz prirode koje sama priroda propisuje i  plasiraju proizvode koji jacaju imunitet, regulisu metabolizam i imaju relaksirajuce dejstvo na organizam.
   Proizvodi su na biljnoj bazi i blagotvorno deluju protiv upala i bakterija. Neki od proizvoda koji su na bazi propolisa imaju i antivirotsko dejstvo i cine efikasnu zastitu od virusa. 

 • ##Soft #Pure #Refresh

  Ballon Blanc insists on using natural ingredients for sensitive skin. As a product that will come in contact with your skin, Ballon Blanc carefully creates and researches our products. Purity, softness, and freshness... we hope these feelings will always remain with you.

 • #Korejska_kafa #Mocha_Gold #Pre-mixed_Coffee

  U pitanju je brend br. 1 koji je vodeći na tržištu kafe u Koreji. Maxim je fina kafa originalnog ukusa i arome visokog kvaliteta, prepoznatljiva, proizvedena po tehnologiji visokog kvaliteta, i know-how eksperata u domenu kafe.

  Maxim je moment i relaksacija u svakodnevnom životu, on daje novu energiju.

   

 • ##CRYSTAL DERMA

   Vise od 20 godina izradjuju kvalitetne kozmeticke proizvode koji su dokazano bezbedni i efikasni. Kozmetika za svakodnevnu negu koja hidrira kozu i cini je glatkom i elasticnom. 
   Prirodna nega koja umiruje i regenerise kozu lica i tela. Linija proizvoda sa pantenolom sadrzi i vitamin E koji deluje kao antioksidans, alantoin koji stimulise epitelizaciju i ulje kostica grozdja koje 
   je bogato esencijalnim omega-6 masnim kiselinama antioksidansima.

 • ##sapun #magarecemleko #prirodnakozmetika

   

  Hedera Vita je kompanija koja se ističe u proizvodnji i prodaji prirodne kozmetike. Njihov fokus je na stvaranju proizvoda koji su dobri za kožu koristeći najkvalitetnije prirodne sastojke. Njihova filozofija obuhvata očuvanje prirode i promovisanje zdravog načina života kroz korišćenje biljnih i organskih sastojaka.

  Osnovana s vizijom da ponudi proizvode koji će poboljšati lepotu i zdravlje kože, Hedera Vita pažljivo bira sastojke koji su poznati po svojim blagotvornim svojstvima.