KorinSla

O nama

Mi činimo Vašu budućnost lepšom. Mi činimo Vaš život lakšim. Vi ste naša inspiracija.

Korejski stil života - hrana, nega i mnogo više

Kompanija Yura Global je osnovana u avgustu 2020. godine kako bi srpskom tržištu predstavila korejsku hranu i kozmetiku, i tako obogatila asortiman proizvoda dostupnih srpskom stanovništvu.

Koreja je jedan od svetskih kozmetičkih lidera i pokretača trendova u oblasti nege i lepote, poznata kao K-Beauty (Korejska lepota). Obuhvata široki spektar proizvoda i jedinstvenu formulaciju koju karakteriše veće prisustvo sastojaka u svakom pojedinačnom proizvodu. Korejska kozmetika u prvi plan stavlja kožu i njene potrebe i trudi se da se što više bazira na prirodnim sastojcima.
Želimo da podelimo znanja i iskustva korejske nege sa našim potrošačima kako bismo zajedno mogli da poboljšamo izgled i očuvamo lepotu.

K-Beauty nije jedina stvar po kojoj je Koreja poznata. Korejska hrana je jedna od najzdravijih kuhinja na svetu, koja se bazira na povrću, kuvanom mesu i pripremi bez puno ulja. Ona je kombinacija tradicije i kulinarstva.
Mi omogućujemo da uživate u različitim ukusima korejske hrane u Srbiji. Ona može biti odličan obrok za Vas, a takođe može biti ukusna i zdrava užina. K-Food je izuzetno ukusna i ugodna i vole je ljudi iz celog sveta. Želimo da podelimo originalnu, zdravu i pogodnu hranu, ne samo za azijske građane koji žive u Srbiji, već i za naše srpske prijatelje.

Nastavićemo da širimo našu ponudu kako bi naši dragi potrošači mogli da biraju između više proizvoda.
Mi ćemo ponuditi najbolje sa našeg tržišta i pravi izbor za vas!